Читај ми!

Поткрадале је рачуновође?

Због лошег вођења књига и губитка од пар десетина милиона долара, Ријана је тужила компанију која јој је радила књиговодство.

Певачица Ријана поднела је тужбу против својих бивших рачуновођа у Њујорку, окривљујући их за губитке од неколико десетина милиона долара са њених турнеја.

Ријана је поднела тужбу федералном суду на Менхетну против књиговодствене фирме "Berdon LLP" са седиштем у Њујорку и против двојице рачуновођа, преноси АП.

У тужби се наводи да су задаци компаније били да се баве финансијским пословима. Ријана се жали на лоше пословање компаније, лоше вођење књига и што је нису обавестили да смањи трошкове када је њена турнеја "Last Girl on Earth" 2009. године била на губитку.

Портпаролка тужене фирме је рекла да компанија нема спреман коментар.

Певачица је поднела тужбу под својим правим именом, Робин Фенти.

Ријана је тражила одштету, али није навела износ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се