Читај ми!

Врело и на трибинама

Четвртфиналном мечу, према оцени многих, најважнијег светског тениског турнира, у којем су рекете укрстили Роџер Федерер и Михаил Јужни, нису могли да одоле припадници британске краљевске породице, али ни некадашњи асови белог спорта Андре Агаси и његова супруга Штефи Граф.

Што је ближи крај Отвореног првенства Енглеске у тенису, то је на трибинама врелије. Са сваким гемом узбуђење расте, али и број познатих лица је све више.  

Да би видели уживо ко ће се изборити за место у полуфиналу великог британског тениског турнира, Швајцарац Роџер Федерер или Рус Михаил Јужни, али и да би уживали у врхунској игри, данас су се на трибине упутили и принц Вилијам и принцеза Кетрин, али и некадашње звезде тениских терена, брачни пар Андре Агаси и Штефи Граф.    

Федерера у петак на централном терену вимблдонског комплекса чека Новак Ђоковић. Игра и харизма српског рекета број један, али и његовог супарника, привлаче једнако и познате личности и обичне смртнике, па се у медијима увелико нагађа да ће не само британске већ и бројне светске звезде тај меч морати да прате са трибина.    

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво