Читај ми!

Новак и Пјеру укинуо глутен, Серену пас зове мама!

Док већини холивудских звезда пси служе као модни додатак, то није случај са тенисерима. Колико су се саживели са својим љубимцима сведочи и чињеница да су им отворили налоге на Твитеру, а неки су отишли и корак даље – Серену Вилијамс пас зове мама, док је Новак својој пудли укинуо глутен.

И док њихови власници покушавају да освоје грен слем турнир, пси славних тенисера очигледно имају „паметнија посла".

Своје „мисли" почели су да објављују и на друштвеној мрежи Твитер, пише Дејли мејл.

Најкреативнији су теријер Ендија Мареја Меги Меј и пудла Новака Ђоковића Пјер, који чак имају и своје налоге на Твитеру.

Лаура Робсон, у међувремену, често на свој профил качи слике црног лабрадора Кирија и истиче како га скоро свуда води са собом, док Серена Вилијамс тврди да је њен пас, расе „Џек Расел" теријер, зове мама!

Многи од играча истичу да им четвороножни пријатељи значајно помажу да се опусте.

Колико српском тенисеру Новаку Ђоковићу значи Пјер, показао је сликајући се за насловницу магазина Вог управо са њим.

Пјер је виђен чак и у једном париском кафићу, где је седео на јастуку док га је српски тенисер хранио резанцима.

Марија Шарапова каже да њен љубимац Долче путује свуда са њом – али она одбија да му коригује исхрану за разлику од Пјера Ђоковића, који конзумира намирнице без глутена као и његов „тата".

Венус Вилијамс поручује да не зна шта би без њеног Харолда. „Када си тамо негде сам, потребан ти је пријатељ који ће увек бити ту за тебе, било да се ради о победи, или о поразу и који заиста брине како се осећаш", објаснила је тенисерка.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије