Читај ми!

Адел: Трудна сам!

Свој план да до 30. године постане мајка три сина, певачица Адел је, могло би се рећи, на време почела да остварује – данас је на свом сајту објавила да је у другом стању.

Популарна британска певачица Адел је у другом стању. Радосну вест 24-годишњакиња из Лондона је објавила данас на свом званичном сајту.

„Одушевљена сам што могу са вама да поделим вест да Сајмон и ја очекујемо наше прво дете. Хтела сам да ову вест чујете прво од мене. Очигледно је да смо веома срећни, али вас молимо да поштујете нашу приватност. Заувек ваша, Адел", написала је певачица.

Адел и Сајмон Конецки (36) су у јануару ове године обелоданили своју везу. Месеца дана касније, певачица је за магазин Пипл изјавила да јој је циљ да добијем три сина до своје 30. године.

„Заиста желим да желим да будем мама. Боље да почне да радим на томе."

У марту је себе и Сајмона частила вилом близу плаже у Брајтону, вредном 2,5 милиона фунти.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије