Читај ми!

Јапанка Линдзи

Црна коса, искошене очи и јаркоцрвени кимоно – многи би се кладили да је реч о Јапанки. Заправо, у питању је Линдзи Лохан, која се веома уверљиво уживи у сваки лик, овог пута Лиз Тејлор у оријенталној фази.

Линдзи Лохан озбиљно је схватила рад на улози у филму о љубавној причи између Елизабет Тејлор и Ричарда Бартона.

Бројни медији хвале трансформацију младе глумице, која је позната по томе што се у потпуности уживи у сваки лик који тумачи.

Задовољна што су након дужег периода напокон почеле да стижу похвале, проблематична глумица се и на друштвеној мрежи Твитер похвалила најновијом трансформацијом.

Спремна за одлазак пред камере, Линдзи је позирала у црвеном кимону, с црном периком на глави и јаком шминком, која јој је посебно наглашавала очи. Упркос великој сличности са филмском дивом, доминантан је оријентални изглед па су многи после летимичног гледања слике помислили да је реч о становници Јапана. 

Иако је посрнула глумачка звезда веома несебична у дељењу снимака, папараци су јој увек за петама. 

Само дан раније фоторепотери су младу глумицу, која покушава да оживи своју каријеру, ухватили у тренутку док се припремала за снимање, огрнуту пешкиром и нешто касније у бадемантилу.

Лохановој је ово прва улога после четири године. У паузама се не одваја од цигарета, а због напорних снимања недавно јој је и позлило.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије