Читај ми!

Снуп Дог ухваћен на делу

Након што је покушао да пређе норвешку границу са марихуаном и недозвољеном количином готовог новца, амерички репер Снуп Дог је завршио у затвору. Званичне потврде још нема, али тамошњи медији не престају да брује.

Амерички репер Снуп Дог притворен је у Норвешкој, након што је у земљу унео марихуану и велику количину готовог новца, пренели су норвешки медији.

Норвешки цариници су одбили да потврде медијске тврдње, наводећи само да је један амерички уметник ушао у Норвешку са малом количином марихуане, коју је открио пас-трагач.

Према норвешком закону полицијским службеницима је забрањено да именују осумњичене.

Један неименовани цариник рекао је да је уметник, такође, носио много већу количину готовог новца, него што је дозвољено и да је одмах кажњен са 52.000 круна (8.600 долара).

Снуп Дог би требало да вечерас наступи на музичком фестивалу у граду на југу земље Кристијансанду.

Репер, чије право име је Кордозар Калвин Броудус, већ је у прошлости хапшен због поседовања марихуане.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије