Читај ми!

Бритни напокон на правом путу

Мрачна, чудна и не баш атрактивна Бритни Спирс као да је нестала без трага. Потенцијалне учеснике ТВ такмичења „Икс фактор“ у Сан Франциску поп принцеза оставила је без даха када се појавила у припијеној црвеној хаљини која је истицала њену беспрекорну фигуру.

После много времена о Бритни Спирс чују се само суперлативи. Позната Американка је чланица жирија у популарној емисији „Икс фактор" (X Factor), али није та чињеница узбуркала јавност.

„Токсично дејство" певачица је имала на присутне када је дошла на аудицију за такмичење у Сан Франциску.

Окружена младим људима који изгарају од жеље да покажу своје таленте, 30-годишња кантауторка је сијала у хаљини боје крви и црним ципелама са високим потпетицама и била оличење самоуверене младе жене.

Припијена, прилично деколтирана креација позната као "bandage dress" (јер подсећа на мноштво завоја који грле женске облине и истичу их) била је одличан избор, оцењују стручњаци који већ годинама на нож дочекују сваки Бритнин модни искорак.

А, руку на срце, последњих година било их је доста, као и одлука и испада поп принцезе који су шокирали јавност.

Иако се и 19-годишња певачица Деми Ловато потрудила да остави утисак одабиром одеће, остала је потпуно у сенци старије колегинице.

После две деценије на музичкој сцени, нема никакве сумње да Бритни зна како ће неки њен потез одјекнути у јавности. 

Судећи према најновијем издању, оцењују неки медији, није искључено да је реч о почетку новог, успешног поглавља у животу Бритни Спирс.  

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије