Читај ми!

Мила и Ештон, то су срца два?

Све бројније гласине о наводној вези Миле Кунис и Ештона Кучера могле би да се покажу као истините. Двоје колега проводе заједно све више времена, а папараци су их ухватили и како се страсно грле у јавности.

Глумци Мила Кунис и Ештон Кучер познају се још од тинејџерских дана. Годинама су заједно снимали серију Веселе седамдесете.

Кучер се након разлаза од супруге Деми Мур све чешће може видети у Милином друштву, што је и покренуло гласине да су њих двоје заједно.

Спекулације о томе да су у вези, које се могу чути последњих месеци, само су појачане након што су овог викенда виђени у једном познатом холивудском ресторану како се грле. После присног сусрета завршили су, наводно, у Ештоновој кући.

Такође, неколико дана пре тога, фотографисани су и током вожње мотором.

Таблоиди увелико нагађају када је њихово дугогодишње пријатељство прерасло у страсну романсу, али Мила и Ештон још одбијају да дају било какав коментар на тему природе њиховог односа. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије