Читај ми!

Бијонсе изгубила прву битку!

Компанија "Gate Five LLC", која је још у априлу тужила популарну певачицу Бијонсе због необјашњивог напуштања заједничког пројекта, што их је коштало седам милиона долара и 70 радних места, добила је прву битку на суду – судија Чарлс Рамос одбио је захтев популарне певачице да се тужба одбаци.

Остало јој је неколико месеци до порођаја, па би било добро да избегава стрес. Међутим, ако тужба једне компаније која прави видео-игре буде решена у њихову корист, Бијонсе би могла да изгуби чак 100 милиона долара!

Наиме, њујоршка компанија "Gate Five LLC" тужила је крајем априла ове године Бијонсе, пошто је изненада напустила заједнички пројекат у оквиру ког је требало да учествује у прављењу плесне игре "Starpower: Beyonce".

Тужба је „тешка" 100 милиона долара, а разлози за то су вишеструки. Челници компаније тврде да је певачица изненада напустила пројекат, и то у круцијалној фази, јер је после постигнутог договора тражила неразумно већи хонорар.

Судија Врховног суда на Менхетну, Чарлс Рамос, одбио је захтев популарне певачице да одбаци тужбу и донео одлуку да компанија "Gate Five LLC" може да настави грађанску парницу.

Последица њеног повлачења из посла јесте изгубљених седам милиона долара почетног капитала (новац који је уложила компанија), због чега су били приморани да отпусте 70 запослених пред Божић прошле године, а процењује се да би игрица остварила профит од око 100 милиона, па због тога траже толику одштету од Бијонсе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара