Читај ми!

Алека Болдвина избацили из авиона

Познати амерички глумац Алек Болдвин је играње игрице "Words with Friends" на мобилном телефону пред полетање авиона платио избацивањем са лета. Ово ми је последњи лет с „Америкеном“, где пензионисани наставници физичког из католичких школа из педесетих година могу наћи посао као стјуардесе, љутито је „твитовао“ Болдвин после инцидента.

Најстарији од браће Болдвин, Алек, морао је да изађе из авиона, јер се сукобио са стјуардесом „Американ ерлајнса" због тога што је пре полетања играо игру "Words with Friends" на свом смарт телефону.

„Алек је замољен да напусти авион, јер је играо игрицу слагања речи док је авион још стајао на излазу. Он толико воли ту игру да је био спреман да напусти авион због ње", рекао је Ројтерсу портпарол глумца Метју Хилтзик и додао да се Болдвин убрзо затим јуче укрцао у следећи авион исте компаније.

Болдвин је поставио на Твитеру неколико статуса у вези са тим инцидентом, а подржао и „Јунајтед ерлајнс", ривалску компанију „Американ ерлајнса".

„Стјуардерса 'Американ ерлајнса' избацила ме је са лета, јер сам играо игрицу. Последњи лет с 'Америкеном', где пензионисани наставници физичког из католичких школа из педесетих година могу наћи посао као стјуардесе", навео је Болдвин.

Додао је да „није чудо што је та компанија банкротирала", као и да је игрица "Words with Friends" заразна.

Болдвинове поруке на Твитеру и изјава његовог портпарола заправо су били реакција на „твитовање" једног од путника са лета, који је написао следеће: „На 'Американовом' лету из Ел-Еја, Алек Болдвин је избачен из авиона. Морали смо да се вратимо на 'гејт'. Страшно је што су сви морали да чекају".

Из компаније „Американ ерлајнс" одбили су да коментаришу тај догађај.

Представница полиције Белинда Нетлс рекла је да се аеродромска полиција није мешала у инцидент.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије