Читај ми!

Ни Деми не губи време

Славна холивудска глумица Деми Мур је, изгледа, већ преболела свог, одскора бившег мужа, Ештона Кучера, пошто је виђена да излази са другим мушкарцем. Ова 49-годишња лепотица очигледно не жели да губи драгоцено време.

Глумац Аштон Кучер очигледно није једини који се после развода забавља и излази, пошто је његова бивша супруга, Деми Мур, виђена са новим момком. Наиме, реч је о извршном директору "Borba" козметичких производа, Скоту Винсенту Борби.

Скот је заљубљен до ушију и чини се да би нова веза могла дуго да потраје, преноси Радар oнлајн.

Међутим, како преноси Дејли мејл, Скот и Деми су блиски дугогодишњи пријатељи и између њих нема ничега осим тога. Скот је, наводно, Демино раме за плакање у тешким тренуцима њеног развода.

Борба је пријатељ са многим холивудским звездама, јер много њих користи његове козметичке производе.

Упитан за коментар о новим спекулацијама које круже медијима, Борба је изјавио да „не воли да разговара о свом приватном животу".

Демин бивши муж Ештон Кучер виђен је како проводи Дан захвалности са друштвом у клубу у свом родном граду Сидар Репидсу, у Ајови, тако да су, изгледа, и он и Деми врло брзо наставили свако својим путем.

Младом глумцу су у клубу прилазиле многе девојке, непрестано га грлећи и сликајући се са њим.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара