Читај ми!

"Maroon 5" са Кристином на додели АМА награда

Популарни бенд "Maroon 5" и певачица Кристина Агилера извешће необичну верзију хита "Moves Like Jagger" на додели Америчких музичких награда. Поред њих ће наступити и Џастин Бибер, Мери Џеј Блајџ и Кели Кларксон, а највеће шансе да са доделе оде „пуних руку наградама“ има Адел.

Џастин Бибер, Кристина Агилера, Мери Џеј Блајџ, Кели Кларксон и група "Maroon 5" наступиће на свечаности доделе Америчких музичких награда (АМА), 20. новембра у Лос Анђелесу.

Како преноси АП, Кејти Пери и Питбул већ су потврдили учешће на церемонији.

Продуцент Лери Клајн је рекао да ће публика имати прилику да чује необична извођења као што је песма Moves Like Jagger коју ће заједно отпевати Кристина Агилера и бенд "Maroon 5".

Међу кандидатима за овогодишње награде АМА, које се додељују на основу продаје, емитовања на радију и анкета међу слушаоцима, су Адел, која има највише, четири номинације, Кејти Пери, Лејди Гага, Тејлор Свифт, Ријана, Лил Вејн, Питбул, Ники Минаж, Бијонсе, Крис Браун, Бруно Марс, Кање Вест и Џастин Бибер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије