Читај ми!

За Нину цео регион чаробан

Када се прашина око такмичења за најбољу песму Европе слегла, Даница Нина Радојичић кренула је ка сигурној позицији на регионалној музичкој сцени. У ишчекивању новог сингла и албума првенца, млада певачица не пушта обожаваоце да забораве њен моћни вокал.

Из анонимности је изашла брзином светлости када ју је Кристина Ковач открила на Јутјубу и одабрала да изводи њену песму на националном избору за представника на „Песми Евровизије".

Сада када се прашина око такмичења слегла, Даница Нина Радојичић кренула је ка сигурној позицији на регионалној музичкој сцени.

У реализацији албума првенца подршку има од ПГП РТС-а са којим је потписала уговор убрзо после повратка из Диселдорфа.

Док нове песме не стигну, публику подсећа на свој чаробан глас на наступима. У емисијама попут Балкан - сећање на Тошета Радио-телевизије Србије и Мисија Евровизија ТВ Словеније, показала је колико је доследна свом начину интерпретирања, али и да може да се прилагоди трансформацијама неопходним за дуетски наступ.

У словеначком телевизијском шоу-програму посвећеном такмичењу за најбољу песму Европе 2012. године, Нина је синоћ извела нумеру Чаробан која је и даље радо слушана, посебно међу женском публиком у читавом региону.

Посебну атмосферу у емисији направиле су Нина и Маја Кеуц, звезда словеначке музичке поп сцене и, такође, овогодишња учесница такмичења у Диселдорфу.

Без претходних припрема, две солисткиње завидних вокалних могућности, отпевале су заједно караоке верзију песме I'm Outta Love звезде америчке музичке сцене Анастазије.

Ускоро се очекује нови Нинин сингл, а док је још нису притисле пословне обавезе које ће са њим стићи, са истим жаром са којим се предаје музици посвећује се обавезама на факултету.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије