Читај ми!

Ријанина мрачна љубав

Нови спот популарне Ријане за песму "We Found Love" је контроверзан, али не као њени претходни радови. У питању је екранизација љубавне приче која преко порока и наркотика прелази у насиље. Због брзе смене кадрова многи кажу да подсећа на филм „Реквијем за снове“.

Позната певачица Ријана објавила је још један контроверзни видео. У питању је спот за песму We Found Love.

Још док је сниман, изазвао је велику пажњу јер је један фармер отерао екипу са његовог поља. Човеку је засметало то што је на његовом имању Ријана снимала сцене у топлесу.

Показало се да то није једина „слободнија" ствар у споту.

Видео заправо представља екранизацију једне љубавне приче која преко мажења и вођења љубави прелази на „тамнију страну" и постаје затрована наркотицима и насиљем.

Њеног партнера глуми британски манекен и боксер Дадли О'Шаунеси.

Спот је због брзе смене кадрова размене нежности и коришћења опијата већ описан као краћа верзија филма Реквијем за снове.

Неки га чак упоређују и са везом коју је Ријана имала са Крисом Брауном, а која је добила епилог на суду због физичког злостављања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије