Читај ми!

Лејди Гага будући фронтмен групе „Квин“?

Бенд који од смрти генијалног Фредија Меркјурија има проблем са вокалом, могао би на његово место да прими Лејди Гагу. Поред тога што је добра певачица, гитариста бенда Брајан Меј цени Гагу и зато што је комплетан аутор својих песама.

Гитариста групе „Квин" Брајан Меј наговестио је да легендарни бенд размишља о замени певача као што је био Фреди Меркјури - певачицом.

Како је Меј изјавио у разговору за британски часопис Дејли експрес, бенд, у светлу недавних најава о новим живим наступима, разматра да позицију певача, на којој је био незаменљиви Фреди Меркјури, попуни певачицом, а као могућа замена је поменута Лејди Гага.

„Све од смрти легендарног певача 1991. године, састав 'Квин' има проблем са вокалом", који их спречава у вишедеценијској жељи да се више посвете турнејама и живим наступима.

Гитариста је наступио са Гагом, додуше обучену као Џо Калдероне, на овогодишњој додели Ем-Ти-Ви видео награда.

„Радио сам са Лејди Гагом - она јесте веома креативна, и неко о коме смо причали као певачици и особи која би стајала испред бенда. И она није само певачица - она је и ауторка својих материјала."

Међутим, Меј је убрзо „спустио лопту" и изјавио да група, коју осим њега чине и басиста Џон Дикон и бубњар Роџер Тејлор, разматра многе различите понуде о певачима који би радили са бендом, као и о сопственој ТВ емисији у којој би за сваку песму била представљена друга особа као вокал.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије