Читај ми!

Сутра се враћамо у деведесете

„Фанки Џи“, Кнез, „Дак“, „Енергија“, „Бит стрит“ и Др Иги само су неки од извођача које ће сутра у Београдској арени подсетити публику на бурне деведесете. На бини ће бити 200 рото-глава, 120 ласера, више од 300 квадратних метара лед-екрана и озвучење од 250.000 вати.

Музички спектакл „Волим деведесете" биће одржан сутра у Београдској арени уз учешће више од 30 извођача који су деведесетих година прошлог века били популарни на домаћој музичкој сцени.

Фестивал почиње у 20 часова и трајаће до раних јутарњих сати, без паузе.

На бини површине 400 квадратних метара, током шест сати, колико ће трајати денс журка, наступиће више од 30 извођача, међу којима су Леонтина, Емилија Кокић, „Фанки Џи", Ивана Банфић, Кнез, Влатка Покос, Б3, „Дак", „Енергија", „Бит Стрит", Др Иги.

Публика ће се подсетити највећих хитова деведесетих година, а организатори су најавили и госте изненађења, који дуго нису наступали у Београду.

Сценографија за овај догађај увелико се монтира, а на бини ће бити 200 рото-глава, 120 ласера, више од 300 квадратних метара лед-екрана и озвучење од 250.000 вати.

Улазнице се продају по цени од 1.290 и 1.590 динара. Према речима организатора, остало је још неколико стотина улазница за партер и исто толико за трибине, а све ложе у Арени су резервисане.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара