Читај ми!

„Металика“ не хаје за лоше критике

Сарадња између „Металике“ и рок извођача Лу Рида на албуму „Лулу“ није одушевила критичаре. Момци из бенда нису се потресли и поручују да јесу метал група, али да могу да раде шта год желе и да иду у којем год правцу хоће.

Први сингл са албума Lulu који потписују „Металика" и познати амерички рокер Лу Рид представљен је пре неколико дана. Бубњар бенда Ларс Улрих је у интервјуу објављеном у магазину Ролинг стоун, углавном лоше коментаре критичара упућених на рачун песме The View оценио је као небитне.

„Да, наше име почиње са 'метал', али ми можемо да радимо шта год желимо и да идемо у било ком правцу", рекао је Улрих, истакао да га превише не занима мишљење критичара.

„Лу и ми – ми смо сродне душе. Имамо јасну визију како би све требало да звучи и шта је то што треба да се каже. Лу има управо оно што се уклапа са нама. Говори на начин који ми савршено разумемо, помало саркастично и директно, у сваком смислу смо слични", додао је гитариста Кирк Хамет.

Сарадњу са „Металиком" Лу Рид је раније назвао „божанственом", а и рокер и чланови бенда су у више наврата изјављивали да је заједнички албум „нешто најбоље што су до сада снимили".

Издање Lulu нестрпљиво очекују обожаваоци популарне метал групе, али и Ридова публика. И једни и други мораће да се стрпе до 31. октобра, када албум излази.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се