Читај ми!

Аделин црнобели свет

Без специјалних ефеката и трикова мајстора камере британска певачица Адел напокон је снимила видео за песму "Someone Like You". Попут стихова песме, и улице Париза које су овековечене у споту, призивају романтику и емоције својствене стилу младе уметнице.

Британска певачица, која је пут ка светској слави отворила песмом Rolling In The Deep, недавно је снимила спот за, многима већ познату, песму Someone Like You.

Песма која говори о сломљеном срцу, а коју је Адел сама написала, била је довољна инспирација да се сними једноставан видео у црнобелој техници.

Спот је снимљен у једном кадру, без специјалних ефеката, трикова мајстра камере или фасцинирајуће кореографије, а певачица у њему лута у рано јутро пустим париским улицама.

„Ово место призива стил и романтику. А будући да смо снимали изузетно рано ујутру, кад нема никог, моћи ћете да се концентришете на Адел у овом усамљеном простору, који је испуњен различитим емоцијама", рекао је редитељ спота Џејк Нава.

Нумера Someone Like You је са певачициног другог студијског албума 21.

„Када сам писала ову песму, осећала сам се ужасно, јадно и усамљено. Песма говори на неки начин о мени", рекла је Адел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара