Читај ми!

Ејми никада не отказује концерт

Британска певачица Ејми Вајнхаус ће сигурно почети европску турнеју концертом у Београду 18. јуна. Организатори, свесни несташне Ејмине природе, сигурни су да ће све бити у реду. У продају је пуштено 20.000 улазница и за сада је продато више од половине.

Организатори концерта британске певачице Ејми Вајнхаус потврдили су да ће певачица и поред извештаја о њеном недавном одласку на рехабилитацију одржати концерт у Београду, 18. јуна.

„Потпуно смо свесни да не радимо концерт Селин Дион него Ејми Вајнхаус. То је њен шарм. Свесни смо и да је продала 11 милиона албума и да никад није отказала концерт. Нон-стоп смо у комуникацији. Вајнхаусова и њен бенд нон-стоп вежбају и узбуђени су што после четири месеца крећу на пут", рекао је генерални директор „Авалон продукције" Бобан Милошевски.

Организатори концерта су рекли да листа захтева Ејми Вајнхаус има око 60 страница и да је то показатељ колико се озбиљно припрема за концерт којим почиње своју европску турнеју.

„Сигуран сам да ће све бити у реду, знамо да она никада није отказала концерт", рекао је на конференцији за новинаре Сагор Мешковић из „Авалон продукције" која доводи популарну певачицу на Калемегдан.

„Можемо слободно рећи да ће 18. јуна Београд бити центар југоисточне Европе", додао је Милошески.

Једна од највећих светских звезда Ејми Вајнхаус и амерички хитмејкер Моби, наступиће на Калемегдану у близини Небојшине куле.

„Продукција је на јако високом нивоу, почевши од сценске конструкције преко других радова. Сцену је радио студио 'Берар' и могу слободно да кажем да се цела главна сцена са 'Егзит' фестивала директно сели на Калемегдан", објаснио је Мешковић.

Поред Ејми главна звезда те вечери биће и амерички музичар Моби (Moby).

Генералну опрему обезбедиће оrганизатор док светлосне ефекате, миксере и мониторе сваки извођач доноси засебно.

Свој наступ на Калемегдану ће од 18 часова имати и регионални бендови „Елементал", „Земља Грува" и "Bei the Fish" са гошћом Каролином Гочевом.

У продају је пуштено 20.000 карата, а према незваничним информацијама продато је више од половине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара