Џо Робинсон најављује Гитар арт фестивал

Победник ТВ шоуа „Ја имам таленат“ и највећи аустралијски гитарски таленат Џо Робинсон, гостоваће крајем новембра у дворани ДКЦ-а.

Млади аустралијски гитарски виртуоз Џо Робинсон, наступиће 30. новембра у Дворани културног центра Београда, као најава 12. Гитар арт фестивала (ГАФ), који ће бити одржан од 8. до 13. фебруара идуће године.

Организатори фестивала су данас саопштили да је 20-годишњи Робинсон ове године изабран за највећег новог талента, по гласовима читалаца престижног светског гитарског часописа Guitar Player, а 2008. године победио је у аустралијском издању телевизијског шоуа Ја имам таленат.

„Пре ових такмичења, пажњу познатих колега привукао је деби-албумом 'Birdseed' из 2005. године. Убрзо по објављивању албума, највећи аустралијски гитариста Томи Емануел позива, тада 14-годишњег, Робинсона да заједно наступају у Нешвилу", саопштио је ГАФ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије