Рамбова нова балада

Од данас на званичном сајту Рамба Амадеуса можете чути „прву баладу насталу у његовој малој радионици“. Нови албум „Виртуозо“ биће представљен на концерту у Дому синдиката половином децембра.

Алтернативни музичар Рамбо Амадеус поставио је данас баладу „Рано за почетак прекасно за крај" на своју званичну страну www.ramboamadeus.com.

„Имам задовољство да вам представим прву баладу насталу у нашој малој радионици. Уживајте", поручио је музичар чије је право име Антоније Пушић.

Рамбо је раније најавио да ће са својим пратећим саставом „Мутант денс сквод" (Mutant Dance Squad) предстојећи нови албум „Виртуозо" промовисати концертом 17. децембра у Дому синдиката у Београду.

Уз најаву стоји и обавештење у Рамбовом стилу: „Обавјештавам цијењену публику да ће се снимање завршне, масовне сцене за спот 'Рамбо, мајсторе' обавити исте вечери, у току концерта, па вас молимо да добре и јефтине карте изаберете на вријеме, прије него класична реклама направи гужву".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије