Кање Вест „опчињен“ Крисом Мартином

Нико од колега до сада није толико нахвалио Криса Мартина и „Колдплеј“ као Кање Вест, који га је упоредио са Џоном Леноном, а његов бенд са „Битлсима“.

Амерички репер Кање Вест изјавио је да сања о томе да сними албум с Крисом Мартином јер је уверен да су британски рокер и његов бенд „Колдплеј" (Coldplay) „талентованији од 'Битлса'", објављено је на сајту Ејс шоубиз (Ace Showbiz).

Мартин је гостовао на Вестовој нумери „Homecoming" из 2008, а репер је био толико импресиониран да сада „преклиње" Мартина да му се поново придружи у студију јер верује да би у сарадњи са „Колдплејом" могао да настане „један од највећих албума свих времена".

„Америка је увек до сада, а вероватно ће и у будућности доминирати музиком широм света, али су увек Британци били ти који су давали специјалне бендове", оценио је Вест.

„Ми смо имали фантастичне групе као што су 'Нирвана' и 'Ганс ен' роузис', али Британци су имали 'шлаг на торти као што су 'Битлси' и 'Ролинг стоунси'. Волим 'Колдплеј' и искрено мислим да су на истом нивоу као 'Битлси'".

„За 30 година, кад чланови 'Колдплеја' остаре, људи ће се осврнути уназад и рећи: Ти момци су били талентованији од 'Битлса'. Радио сам с Крисом Мартином и он је геније - као извођач и кантаутор је на истом нивоу као Џон Ленон", закључио је Вест.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије