„Најт шифт“ 5. новембра у СКЦ-у

Ауторски и емотивно сазрео, познати београдски рок састав „Најт шифт“ спрема спектакл за памћење у Студентском културном центру.

Група Најт шифт (Night Shift) ће 05. новембра 2010. у 20:30 одржати дуго очекивани самостални концерт у великој сали Студентског културног центра, на ком ће промовисати албум Без заклона.

Београдска публика је недавно имала прилику уживо да чује овај бенд као домаћу подршку чувеној групи Ганс ен' роузис у Арени 23. септембра.

Седам година након деби албума Undercovers, који их позиционира у сам врх домаће рок сцене, Најт шифт је објавио свој ауторски првенац Без заклона.

Бенд је после скоро 2.000 концерата и ауторски сазрео, и показао колико инспиративни могу бити када су у питању њихови ауторски радови.

Звук на новом албуму је изузетно дефинисан, чврст, али истовремено и емотивно зрео.

Само име албума „симболично представља ситуацију у којој смо се сви нашли, када смо били повређени или разочарани од стране особе коју смо волели и која нам је била штит од свих лоших ствари".

Истовремено, Без заклона симболизује и спремност да се о тим емоцијама говори и „да се без маске неповредивости испричају приче о ономе што је болело".

С обзиром на то да је продукција њиховог другог албума рађена у Њујорку, а спот Снови сниман у Хали 1 Београдског сајма, може се очекивати да Најт шифт ни овога пута неће правити компромисе и да ће својој публици поново пружити спектакл за памћење.

Карте се продају на благајни СКЦ-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара