Песма извињења

Амерички репер Кање Вест написао песму за кантри звезду Тејлор Свифт да би се још једном извинио због испада са прошлогодишње доделе МТВ награда. Вест је тада непозван изашао на бину и прекинуо младу певачицу док се захваљивала на признању.

На прошлогодишњој додели МТВ награда, док је Свифтова примала награду, Кање Вест је изашао на бину и прекинуо њен говор. Том приликом познати репер је изјавио како је Бијонсе требала да освоји ту награду.

„Извини, Тејлор, али Бијонсе је имала један од најбољих спотова икада", рекао је тада који већ годинама „зачињава" доделе награда бесним нападима, обично када не освоји ниједну.

Кање се касније извинио на свом блогу, рекавши да је попричао са мајком Свифтове и да га је она натерала да се замисли над својим испадом. Ових дана Кање је написао нову песму коју је поклонио Свифтовој.

На свом налогу на Твитеру Кање је поручио како је написао песму која је толико лепа да жели да јој је поклони. Уколико је кантри певачица не жели, репер ће је сам извести за њу.

„Она више од било кога другог заслужује извињење", додао је Вест у суботњој поруци. „Није знала шта ју је снашло. Она је само млада девојка која има исте снове као и ми".

Познати хип-хоп музичар је ових дана појаснио како је прошле године због јаког дејства алкохола и лошег тајминга преко ноћи постао озлоглашен. Кање је додао да ове године неће поновити „инвазију" бине коју је направио прошле године.

„Ја никада не бих поновио то што се догодило прошле године, врло је лоше прекидати људе. Која је поента у елегантном облачењу када се онај који је тако обучен не понаша тако? Када сам се пробудио из ноћне море, погледао сам се у огледалу и рекао себи, одрасти Кање", објаснио је познати репер.

Додела МТВ награда за најбоље музичке спотове заказана је 12. септембар.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије