Колекција хитова Барбре Страјсенд

Албум са 18 највећих хитова певачице и глумице Барбре Страјсенд, која је од 1963. године до данас продала преко 140 милиона копија албума, појавиће се у продаји 25. октобра.

Америчка певачица и глумица Барбра Страјсенд (68) објавиће у октобру албум највећих хитова који ће обухватити њену целокупну каријеру, објављено је на сајту Диџитал спај (Digital Spy) који прати шоу бизнис.

На албуму "Ultimate Collection", који у продавнице стиже 25. октобра, биће 18 песама, од обраде "Cry Me A River" из 1963, до нумере "In The Wee Small Hours Of The Morning" са прошлогодишњег албума обрада џез стандарда "Love Is The Answer".

Ту ће бити и њен велики хит "Woman In Love" из 1980, Оскаром награђена песма "Evergreen", као и дуети са Доном Самер ("No More Tears"), Нилом Дајмондом ("You Don't Bring Me Flowers") и Селин Дион ("Tell Him").

Од првог албума из 1963, Барбра Страјсенд у свету је продала више од 140 милиона копија албума, истовремено постижући успех и као глумица и редитељка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије