Публика отерала „Гансе“ са бине

Бесни због једночасовног кашњења концерта, фанови групе „Ганс ен' роузис“ засули су чланове бенда чашама и флашама због чега су Ексл Роуз и остали напустили бину арене у Даблину.

Након хаоса који су недавно изазвали на фестивалу у Редингу, чланови америчке рок групе „Ганс ен' роузис" поново су испровоцирали публику, овог пута у Ирској где су наступали у среду, преноси Ројтерс.

Наиме, у Даблину их је дочекала гневна маса, незадовољна што је морала да чека више од сат времена на почетак концерта.

Чланови бенда су чак били принуђени да усред наступа напусте бину под кишом пластичних чаша и флаша којим су их њихови фанови све време гађали.

Током извођења друге песме, "Welcome To The Jungle", певач Ексл Роуз замолио је публику да престане да баца пластичне чаше са „неидентификованом супстанцом" или ће бенд морати да прекине наступ.

„Ево како ћемо: Још једна флаша и ми одосмо. На вама је да одлучите. Ми бисмо волели да останемо. Желите ли да останемо? Ми желимо да останемо и добро се забављамо", била је прва Екслова реакција.

„Ако не желите да се забављате, све што треба да урадите је да нас обавестите о томе. Ми немамо проблем са тим - идемо својим путем", додао је фронтмен прилично смирено. 

То се и десило после још три песме и неколико флаша и чаша, односно, само 22 минута од почетка концерта. „Желим вам пријатно вече", речи су уз које је Роуз напустио бину.

После 35-минутних преговора у бекстејџу и укупне паузе од 60 минута, група се у 23.30 вратила и свирала око 90 минута, али је дотад добар део публике већ отишао.

Организатори, промотерска кућа Ем-Си-Ди и „О2 арена", су се касније извинили фановима и у заједничкој изјави навели да упркос свим напорима нису успели бенд да доведу на време на бину и подсетили да је Роуз, једини преостали члан оригиналног бенда насталог 1985. године, познат по томе што стално касни на своје наступе.

Међутим, додали су и да ниједан уметник не заслужује да буде третиран на овакав начин.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара