Бесплатан албум бенда "The Good Guys"

Албум новосадског електронског састава "The Good Guys" може бесплатно да се учита са интернет стране Exitmusic.tv. Уз разне ремиксе које су радили за стране продуценте, ово је званично њихов први албум.

Фестивал „Егзит" објавио је бесплатно преко своје стране Exitmusic.tv албум „Атлас" новосадског електронског састава "The Good Guys".

„Албум 'Атлас' се састоји од осам ауторских нумера. Настао је у протеклих годину дана. Уз разне ремиксе које су радили за стране продуценте, ово је званично њихов први албум. Дуо из Новог Сада чине продуцент Бојан Чизмић и графички дизајнер Андрија Ковач", саопштио је „Егзит".

"The Good Guys" су ове године задужени за музички програм фестивала „Синема сити", на чијем су отварању наступили у суботу на Петроварадинској тврђави, поред Џулијет Луис, „Сви на под" и других извођача.

Преко етикете „Егзит лејбел" (Exit Label) до сада су преко интернета бесплатно објављени албуми састава „Обојени програм", "Е-plаy", Марка Настића, „Репетитора", „Јарбола", „Овердрајва", „Кило Кило" и „Нежног Далибора", а „Егзит" наводи да су издања преузета више од 100.000 пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије