„Ву Танг клан“ на Бродвеју?

Члан хип-хоп састава „Ву Танг клан“ Рза открио да припрема мјузикл према првом албуму групе "Enter the Wu-Tang: 36 Chambers". Иако су већ добили позив од Карнеги хола, Рза најављује прво извођење тек за пет година.

Деби албум хип-хоп групе „Ву Танг клан" биће адаптиран у мјузикл, који ће се изводити у  престижном њујоршком Карнеги холу.

У интервјуу за Интернет сајт Бумбокс, продуцент и де факто лидер групе Рза (којем је право име Роберт Дигс) рекао је да се нада да ће се мјузикл према албуму "Enter the Wu-Tang: 36 Chambers" изводити на Бродвеју за пет година.

„Сањао сам о извођењу на Бродвеју и мислим да је то врло могуће, јер албуме правим као филмове", објаснио је Рза. „Све је још далеко од реализације, али су се многи од мојих снова већ остварили, а сада радим на испуњењу још једног".

Говорећи о томе колико је група напредовала од оснивања, Рза је открио и да су добили позив од престижног Карнеги хола.

„Звали су нас у предложили да се то оствари ове године, али смо их одбили јер још нисмо спремни", рекао је репер и глумац, очигледно поласкан понудом.

Уколико Рза оствари планове, „Ву Танг клан" ће се придружити бендовима „Ху" и „Грин деј", према чијим су албумима „Томи" и „Амерички идиот" направљени изузетно успешни мјузикли.

Платинасти албум "Enter the Wu-Tang: 36 Chambers", издат 1993. године, назван је по филму "The 36th Chamber of Shaolin" и на њему су коришћени семплови из више кунг фу филмова.

За разлику од „Томија" групе „Ху" који говори о једној особи, деветочлани бенд (у којем су и Метод Мен и Гоустфејс Кила) на дебитантском албуму репује о сопственим искуствима о урбаном животу у Њујорку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије