Нено Белан 1. јула у СКЦ-у

Посетом концерту у СКЦ-у, Београђани ће бар на пар сати отићи на море, обећава Нено Белан. Хрватски музичар најављује да ће наступ 1. јула бити пресек његовог комплетног стваралаштва - од 1980-их и „Ђавола“ до последњег соло албума „Ријека снова“.

Хрватски музичар Нено Белан, бивши члан сплитских „Ђавола", свираће 1. јула у Студентском културном центру Београда са својом пратећом групом „Фјуменс", саопштила је концертна агенција „Лонг плеј".

Белан је поручио посетиоцима свог концерта да ће их „веселе и раздрагане увести у летње празнике" и да ће их „бар на пар сати 'одвести' на море", доносећи им у Београд „атмосферу Медитерана".

Белан, творац великих југословенских хитова „Стојим на кантуну", „Бамбина", „Дани љубави", „Остани уз мене" и „Дуго топло љето", недавно је успео да са концертним албумом „Творница снова" освоји четири награде „Порин" у Хрватској.

Овај двоструки ЦД је добио „Порине" као албум године у Хрватској, најбољи рок албум и најбољи концертни албум. Садржи и песму „Ивона" која је добила „Порина" за најбоље извођење песме са вокалом.

Белан је најавио да ће концерт у СКЦ-у „доста личити на 'Творницу снова'", то јест да ће бити пресек његовог комплетног стваралаштва - од 1980-их и „Ђавола" до последњег соло албума „Ријека снова" (2007).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије