Флоренс фаворит за „Моџо“ награде

Са номинацијама у четири категорије, лондонска певачица Флоренс Велч има највише шанси да освоји награду познатог музичког часописа „Моџо“. Имена победника које бирају читаоци, биће саопштена 10. јуна у Лондону.

Група "Florence and the Machine" има највише номинација (четири) за овогодишње награде музичког часописа "Моџо" (Mojo), објавио је Би-Би-Си.

Нумера "You've Got The Love" могла би да добије награде као композиција која имала најзначајнији продор, затим за најбољи наступ уживо, најбољи албум и песму године.

Група "Kasabian" је номинована у три категорије - за најбољи наступ уживо и песму године за "Fire" и за најбољи албум за "West Ryder Pauper Lunatic Asylum".

По две номинације имају "Аrctic Monkeys" и Ричард Хаули.

Преостала три кандидата за најбољи албум су Пол Велеров "Wake Up The Nation", Хаулијев "Truelove's Gutter" и "Have One On Me" харфисткиње Џоане Њусом.

С обзиром на то да су проглашени за "Mojo Mavericks", рок ветеранима "Hawkwind" ће 10. јуна у на свечаној додели у лондонској "Пивници" бити уручена почасна награда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије