Поново ради Ејми

Проблематична британска соул дива Ејми Вајнхаус поново се удружила са познатим продуцентом Марком Ронсоном и коначно почела да ради „свој посао“. За викенд је снимила чак три песме.

Четири године након издавања албума "Back to Black", Ејми Вајнхаус се коначно "натерала" да почне да снима нешто ново. Најзад лепа вест, без обзира што не ради "за себе".

Наиме, певачица се недавно поново удружила са продуцентом Марком Ронсоном и тренутно снимају пар песама за "трибјут" албум Квинсија Џоунса.

Према речима Ејминог оца, проблематична "ритам и блуз" и соул дива је протекли викенд провела у студију са Ронсоном. "Снимила је три нумере. Одлично јој иде", задовољно је изјавио тата Мич.

Ејми и Марк су имали несталан пословни однос откада јој је помогао да се "вине у висине" песмама попут "Rehab" и "You Know I'm No Good". Иако је 2007. била гост на његовом соло албуму, пар од тада ништа заједно није направио.

Вајнхаусова је у међувремену почела да ради на теми за филм о Џејмсу Бонду, али је није завршила, исто као и обраду песме Лесли Гор "You Don't Know Me" за албум Квинсија Џоунса, на којем је позвана да учествује пре две године. Његова понуда је изгледа још важећа.

Иако су Ронсон и Ејми "закрпили" свој однос, није јасно да ли ће она снимити поменуту обраду или нешто друго. Није баш јасно ни зашто ради три различите песме, јер ако нису за Џоунсов "трибјут" албум, можда је коначно почела да ради на материјалу за свој дугоочекивани трећи албум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара