„Ролинг стоун“ дигитализује своју историју

Музички магазин „Ролинг стоун“ поставиће данас на Интернет свој 43-годишњи архив, укључујући дигиталне копије свих старих и нових издања. Међутим, приступ им неће бити бесплатан.

Љубитељи познатог америчког музичког магазина „Ролинг стоун" (Rolling Stone) од данас ће моћи електронски да приступе репликама свих штампаних издања која су се појавила током 43 године дуге историје, укључујући и најновије.

Има и једно али - мораће да плате то задовољство! Годишњи приступ комплетном садржају на Rollingstone.com коштаће 29,99 долара, док ће месечна „чланска карта" бити 3,95 долара.

На овај начин „Ролинг стоун" ће постати један од најпознатијих магазина који је „схватио" да је додавање „наплатне рампе" најбољи начин да се заради на Интернету, пишу поједини амерички медији.

Иначе, овај магазин, основан у Сан Франциску 1967. године од стране Јана Венера и Ралфа Глисона, посвећен музици, поп култури и политици, до сада никада није постављао на Интернет комплетна издања, већ само одређене чланке.

Онлајн претплатници ће аутоматски добијати и штампано издање, али ова врста аутоматизма не важи и за претплатнике штампаног издања које годишње кошта око 20 долара - они немају директан веб приступ.

Нова насловна страница магазина ће и даље пружати бесплатне вести, уз подсећање да је комплетан приступ новом издању могућ уз само неколико кликова и број кредитне картице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво