„Краљ кантрија“ учврстио трон

Џорџ Стрејт, кантри музичар којег критичари зову живом легендом, постао је рекордер „Билбордових“ листа као први извођач чије се песме већ 30 година узастопце налазе у Топ 10.

Амерички "краљ кантри музике" Џорџ Стрејт поставио је нови рекорд магазина "Билборд" (Billboard).

Наиме, он је први извођач у историји чије су се песме 30 година за редом налазиле међу првих десет на листама овог престижног магазина.

Песма којом је поставио рекорд је "I Gotta Get Тo You" са његовог 26. студијског албума "Twang", издатог у августу прошле године. Она се нашла на деветом месту листе десет најпопуларнијих кантри композиција.

Стрејт је први хит, дебитантски сингл "Unwound", на "Билбордовој" Топ 10 кантри листи имао 1981, и од тада је сваке године имао по неку композицију на тој листи.

"Краљ кантрија" држи рекорд и као музичар који је имао највише песама на првом месту "Билбордове" листе "Hot Country Songs" - чак 44, а последњи хит "I Gotta Get Тo You" је његова 82. нумера која је ушла у Топ 10.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво