„Мајкл Џексон трибјут“ у Дому синдиката

После веома запажених „АББА трибјут бенда“ и „Пинк флојд шоуа“, у београдски Дом синдиката 21. априла стиже још један спектакл истог типа - у част преминулог „краља попа“ Мајкла Џексона.

Британски спектакл у спомен преминулом певачу и плесачу Мајклу Џексону, гостоваће 21. априла у београдском Дому синдиката, саопштено је на сајту ове установе.

Како изгледа спектакл који креће на турнеју 19. априла из Лондона, а после Београда одлази у Ријеку и Сплит, можете погледати у видео клипу на сајту Дома синдиката, www.dds.co.rs.

Концерт у Џексонову част "иде потпуно уживо, од бенда, преко плесача и фронтмена" који ће носити "иста одела која је носио Мајкл", и који има "невероватан глас и плесне покрете", наводи се у опису догађаја.

Локални промотери концерта рекли су агенцији Бета да ће ускоро саопштити више информација о извођачима и о човеку који имитира Мајкла Џексона, али су додали да ће се на сцени, као гости, појавити домаћи плесачи.

На сајту Дома синдиката се наводи да се за концерт спремају "многа изненађења, посебни сценски ефекти, масовне сцене са костимима за песму "Трилер", као и учешће великог броја перкусиониста.

"Будући да је овај спектакл посебно заинтересовао музичаре у Србији, неке песме ће отпевати и звезде наше сцене", додаје се у најави.

Указује се, такође, да ће "звук бити рађен најновијим технологијама", а да ће за микс пултом моћи да се виде "само компјутери који ће управљати целим догађајем".

После наступа у Београду, спектакл назван "Мајкл Џексон трибјут" (Michael Jackson Tribute) гостоваће 22. априла у Дворани младости у Ријеци, а 23. априла у Спаладијум арени у Сплиту.

Карте за концерт могу се набавити у претпродаји на благајни Дома синдиката и "Eventimu" по ценама од 1.400, 1.700 и 2.000 динара.

У Београду, у Центру "Сава" су у последње две године са поприличним успехом већ гостовали страни "трибјут" бендови који изводе композиције светски познатих бендова и певача: "ABBA Tribute Band" и "Australian Pink Floyd Show".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво