Постаните сарадник Рамба Амадеуса

Светски мега цар Рамбо Амадеус објавио је конкурс путем којег тражи сараднике за свој креативни тим. Један од услова је „да цене његов лик и дело“.

Алтернативни музичар Рамбо Амадеус објавио је конкурс у којем тражи младе, талентоване и технолошки добро потковане музичаре за место у његовом креативном тиму.

"Аудиција! Ако сте верзирани у раду на програмима за производњу музике, аудио и видео обраде и монтаже, имате добро опште образовање и приватно изузетно цените лик и дело Рамба Амадеуса Свјетског Мега Цара, можда за вас има места. Младост је предност", објавио је музичар.

Кандидати пријаве могу слати на мејл rambadeus@gmail.com.

Рамбо је недавно покренуо превођење својих песама на светске језике, па се тако похвалио да су му ревносни поштоваоци послали песму "Боље једно вруће пиво него четри ладна" преведену на бурски и украјински, а "Комедију, трагедију, драму" на индонежански.

Рамбо сада има и текст песме "Чобане, врати се" на кинеском, и примећује да "акција 'преведи и пошаљи' постаје све забавнија".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво