Јоргос Даларас 26. априла у Центру „Сава“

Концертом у Београду, један од највећих савремених грчких певача Јоргос Даларас започеће своју европску турнеју "The Encore Tour 2010".

Јоргос Даларас, који важи за једну од највећих музичких звезда у Грчкој, наступиће 26. априла у Центру "Сава" у Београду, саопштила је данас продукцијска кућа "Блу саунд".

Даларас је продао више од 14 милиона примерака својих албума, а као музичар са међународном репутацијом наступао је у париској дворани "Олимпија", "Вембли" арени у Лондону и другим великим концертним халама широм света.

Сарађивао је са Стингом, Паком де Лусијом, Алом ди Меолом, Емом Шаплен, Гораном Бреговићем и другима.

Последњи пут је у Београду свирао 1999. године, када је пружио подршку ратним жртвама са простора бивше Југославије, наводи се у саопштењу "Блу саунда".

Концертом у Центру "Сава", Јоргос Даларас ће започети европску турнеју "The Encore Tour 2010" која ће се наставити кроз Румунију, Немачку, Аустрију, Белгију, Холандију, Швајцарску, Велику Британију, Шведску и Финску.

Улазнице за концерт моћи ће да се набаве од 25. марта, по ценама од 2.500 до 4.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво