И „Пласибо“ и Миси Елиот на „Егзиту“

Уз претходно најављене хедлајнере "The Chemical Brothers", Мику и "Röyksopp", на „Мејн стејџу“ овогодишњег „Егзита“ ће се наћи и Миси Елиот и група "Placebo".

На фестивалу "Егзит" у Новом Саду, који ће ове године бити одржан од 8. до 11. јула, уз раније најављене "Кемикал брадерсе" (The Chemical Brothers), норвешки дуо "Röyksopp", Британца Мику и панк групу "Експлојтед" (Exploited), наступиће поп група "Пласибо" (Placebo) из Велике Британије и америчка реперка Миси Елиот, саопштили су данас организатори манифестације.

"Пласибо" је у Србији свирао 2003. године. Предвођена певачем Брајаном Молком, група је имала солидну популарност у другој половини 1990-их и првој половини прошле деценије са сингловима "Pure Morning", "You Don't Care About Us", "Every You Every Me", "Special K", "The Bitter End", "English Summer Rain", и албумима "Without You I'm Nothing" и "Sleeping With Ghosts".

Миси Елиот је једно од највећих имена хип хопа у протеклих десет година, са хит албумима попут "Under Construction" (2002) који се продају у милионским тиражима. Препознатљива је по песмама "All N My Grill", "Hot Boys", "Get Ur Freak On", "One Minute Man", "Work It", "Gossip Folks" и "Lose Control".

Више информација о 11. издању "Егзита" може се наћи на сајту ове манифестације www.exitfest.org.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво