„АББА“ и даље у пензији

Безмало три деценије после распада најпознатије шведске групе, „АББА“ ће бити уврштена у Кућу славних рокенрол извођача. Међутим, и поред настојања многих, ни приликом свечаности у Њујорку славна четворка неће наступити заједно.

Шведска поп група „АББА", чији чланови нису заједно свирали још од 1982. године, неће наступити у пуном саставу ни у понедељак на свечаности на којој ће бити уврштена у Кућу славних рокенрол извођача.

Церемонији у Њујорку присуствоваће двоје бивших чланова Бени Андерсон и Ани-Фрид Лингстад, објавио је дневник „Ју-Ес-Еј тудеј" (USA Today).

„Можда ћу одсвирати нешто на клавиру, а неко други ће певати", рекао је Андерсон. "Не верујем да Ани-Фрид жели да пева. Прошло је толико времена."

Друго двоје чланова легендарне групе неће присуствовати свечаности - Бјерн Улвеус због породичних обавеза, а Агнета Фалтског због страха од летења.

Чланови чувене групе „АББА" протеклих година одбили су бројне позиве да се поново окупе. Од распада групе, шездесеттрогодишњи Андерсон и годину дана старији Улвеус заједно су радили на неколико музичких позоришних пројеката.

„Никада нисмо пали у искушење да се поново окупимо зато што смо радили друге ствари", објаснио је Андерсон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се