Нови хит Лејди Гаге

Провокативни спот за песму "Telephone" контроверзне певачице Лејди Гаге, у којем гостује Бијонсе, убрзо после премијерног приказивања на Интернету постао је један од најтраженијих онлајн садржаја. Готово мини-филм погледан је за два дана више од шест милиона пута.

Нови музички видео спот певачице Лејди Гаге, за песму "Telephone" у којој гостује Бијонсе, премијерно је приказан у четвртак на Интернету и одмах је наишао на изузетно велико интересовање, па је до сада прегледан више од шест милиона пута.

Песма "Telephone" налази се на другом албуму Лејди Гаге, названом "The Fame Monster".

Као што је било очекивано, контроверзна певачица поново носи необичну одећу, а спот обилује провокативним сценама и приказима насиља.

Интригантни видео спот, чија радња почиње у затвору, режирао је Швеђанин Јонас Акерлунд, који у спотовима често пародира филмске трејлере и кратке филмове.

Акерлундов спот за Мадонин спот "Ray of Light" из 1998. године добио је рекордних седам Ем-Ти-Ви награда, укључујући и ону за спот године.

На писању сценарија за спот за песму "Telephone", учествовала је и Лејди Гага која је прокоментарисала: „Желела сам да привидно површну поп песму претворим у нешто са дубљим значењем".

У споту који траје дуже од девет минута, појављују се и глумци и музичари Тајрис Гибсон и Џеј Родригез.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се