„Токио хотел“ само у Београду

После отказаног наступа у Загребу, немачки бенд „Токио хотел“ једини балкански концерт преместио у „Београдску арену“. Продаја карата за наступ 28. марта почела је данас. Представници „Арене" најављују да ће, у сарадњи са МТВ-јем, настојати да редовно доводе нове музичке звезде чија су циљна група тинејџери.

Немачка група „Токио хотел", која је пре три године отказала концерт у Београду, свираће 28. марта у „Београдској арени", саопштили су данас представници „Арене" и музичке ТВ мреже МТВ на конференцији за новинаре у Београду, на којој је обелодањена њихова нова, стратешка сарадња.

„Токио хотел", тинејџерска атракција из Немачке, долази у Београд јер се, према речима организатора, за то указала прилика пошто је бенд отказао концерт у Загребу, који је требало да буде једини у региону Балкана.

Генерални директор регионалног МТВ-а Томас Ер је рекао да је та телевизија, као промотер, веома захвалан Арени што је „повукла" овај концерт, и додао да сада МТВ „има мисију да у Београд доведе све обожаватеље 'Токио хотела' из региона".

Директор „Београдске арене" Дејан Петричевић најавио је да ће надаље, у склопу тешње сарадње са МТВ-јем, „Арена" настојати да редовно доводи нове музичке звезде чија су циљна групација тинејџери.

„МТВ промовише специфичну естетику која у Србији није довољно заступљена, па је ово покушај едукације публике", додао је Петричевић, уз оцену да је тренутна концертна понуда у Србији оријентисана на родитеље, а не на њихову децу.

„И клинци су фанови, али (за разлику од родитеља) немају новца, и за њих је понуда најмања, јер је ту (концертни) посао најризичнији", рекао је директор „Арене", који је, међутим, указао да су бендови које слушају родитељи деце „све старији", и да је довођење „будућих великих звезда" заправо „стварање базе за будућност".

Продаја карата за концерт „Токио хотела" почела је данас, по ценама од 2.900 динара за партер, 3.900 динара за трибине и 4.900 динара за „фан пит". Више података о продајним местима може се наћи на сајту „Арене".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара