Читај ми!

Поп хор, место за све који желе да певају без обзира на умеће

Преко друштвених мрежа многи су сазнали за посебан хор у који можете бити примљени веома лако. Потребно је само да „пожелите да певате и дођете“, забава је загарантована, енергија фантастична, а уз то се и пева. Ко уме, а и ови остали.

Чланице Поп хора Тања Лебовић, Биљана Такић и Госпа Лакић Марковић готово углас кажу да је атмосфера божанствена и да је толико позитивних људи на пробама да вас одлично расположење због смеха, песме и добре енергије држи наредних седам дана.

Огранци овог хора тренутно постоје у четири града – у Београду, Крагујевцу, Чачку и Горњем Милановцу. У плану је да дођу и у Краљево и Нови Сад.

За сада су диригенти само Ненад и Изабела Азањац који су гостовање у Београдској хроници искористили да позову колеге да се придруже Поп хору како би стигли у још градова.

Идеја о оснивању оваквог хора потекла је од Ненадовог колеге диригента из Словеније, са којим је студирао на Музичкој академији у Београду.

„Он се преселио у Љубљану, тамо предаје и желимо да постигнемо да у сваком градском центру у бившој Југославији постоји нешто овако и онда да ширимо братство и јединство и да се тако сусрећемо, да путујемо једни код других“, објашњава Ненад.

Пробе Поп хора у Београду се одржавају у Добрачиној 39Б недељом у 8.15 и врата су отворена за свакога ко жели да пева.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво