Читај ми!

Најбољи музички видео-спотови региона у конкуренцији за МВА награде

Muzzik Video Awards објавио је листе номинованих за награде МВА 22.23 у 17 категорија.

Још једна изузетно плодна видео-сезона је иза нас. Многи некада нови извођачи и лауреати МВА награда постали су мејнстрим, али су наставили да и даље креирају сјајне видео синглове.Музички уметници и даље имају фантастичну подршку од стране колега из филмске и креативне индустрије. Лествица је сваке године све више подигнута и на идејно-креативном и на продукционо-технолошком нивоу. Остаје нада да ће и продуценти и дистрибутери дугачких филмских и ТВ форми препознати демонстрацију талената, студената и младих аутора у радовима које пратимо на овом фестивалу.

Селекциони жири МВА 22.23 је прегледао више од 1.000 видео радова из Македоније, Хрватске, Србије, Црне Горе, Словеније, БиХ и Бугарске и номиновао десет остварења по категорији.

Коначни избор је на публици и гледаоцима! Гласање је отворено до 17.01.2024. године и одвија се преко апликације Muzzik FM и сајта muzzik.tv.

Свечану доделу награда ће, ексклузивно, моћи да прате корисници апликације, а снимак доделе и гледаоци партнерских националних телевизија.

Гласовима гледалаца и корисника портала и апликација Muzzik ће се за еснафске награде (режија, камера, монтажа & фx и арт дирекција), прикључити и гласови професионалца из креативне индустрије.

Апликација Muzzik FM омогућава да преко ње гласате, али и да пратите специјални ТВ програм МВА 22.23, посвећен овој манифестацији, као и да погледате номиноване, али и друге радове омиљених уметника.

субота, 13. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво