Читај ми!

Ерос Рамацоти опет одушевио београдску публику

Један од најпознатијих италијанских певача и аутора поп музике Ерос Рамацоти одржао је концерт у Штарк арени у Београду у оквиру светске турнеј „Battito infinito”. Велики повратак на сцену обележио је новим албумом, а промотивна турнеја је почела у септембру прошле године.

Да Италијани и Срби имају сличан укус за музику, често доказују распродати концерти њихових музичара. Ероса Рамацотија домаћа публика већ добро зна. Један је од ретких који је у каријери продао 70 милиона плоча, а једнако је популаран и на друштвеним мрежама.

„Експлозија позитивне енергије, позитивних мисли и прелепих текстова које преводим. Његови текстови одговарају Балашевићевим. Ерос је један диван лик кога обожавају и млађе и старије госпође, и понеки младићи“, наводи једна од посетитељки концерта.

За омиљену песму публика се тешко определи.

Док многи у Арени не могу да се одлуче за омиљену песму Ероса Рамацотија, чини се да је слично и са публиком у Европи. До краја лета на турнеји чувени поп-рок музичар наступиће у више од 15 европских градова. Пре два дана певало се у Будимпешти, а после Београда очекује га публика у Румунији и Бугарској.

Почетак турнеје Ероса Рамацотија започет је албумом Батито инфинито, и синглом АМА којим је обележио свој повратак на међународну сцену. Уз публику навикнуту на његове аутобиографске баладе и смислене текстове мелодија које ствара, Рамацоти наставља да живи у градовима којима се редовно враћа.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара