Читај ми!

Још једна награда за Констракту – најиновативнији сценски наступ на овогодишњем „Евросонгу“

Представница Србије на „Песми Евровизије” у Торину, Ана Ђурић Констракта, после награде за најбољи текст, добила је и признање за најиновативнији сценски наступ на овогодишњем издању такмичења за песму „In corpore sano”.

Признање за најиновативнији наступ на такмичењу за „Песму Евровизије” у Торину Србији, односно Констракти, припало је на основу гласова пратилаца званичног налога на друштвеним мрежама „Евросонга”.

Пре два дана је објављено и да је текст песме In corpore sano, са којом је Констракта представљала нашу земљу, оцењен као најбољи.

Ана Ђурић Констракта изазвала је доста пажње уочи такмичења на којем је заузела пето место, што је био најбољи пласман Србије на „Песми Евровизије” од 2012. године, када је Жељко Јоксимовић био трећепласирани.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво