Читај ми!

Тијана Дапчевић учествује на "Песми за Евровизију 22"

Стефан Здравковић је одустао од учешћа на фестивалу "Песма за Евровизију 22", а композицију чији је аутор Леонтина Вукомановић ће на такмичењу извести Тијана Дапчевић.

Леонтина Вукомановић, аутор композиције која је одабрана за учешће на РТС-овом избору за представника Србије на "Песми Евровизије", обавестила је Јавни сервис да је Стефан Здравковић (Принц од Врање) одустао од учешћа на фестивалу "Песма за Евровизију 22".

"Обавештавам вас да композицију, коју сам послала на РТС-ов конкурс за избор за 'Песму Евровизије', 'Љуби свога човека', чији сам аутор музике и текста, неће интерпретирати Стефан Здравковић (Принц од Врање), јер је одустао услед њему неодговарајућих термина припреме и реализације фестивала, тако да сам одлучила да ту песму пева Тијана Дапчевић, са текстом прилагођеним женском извођачу, те сада наслов гласи 'Љуби, љуби довека'", објаснила је Леонтина Вукомановић.

У складу са правилником такмичења, Радио-телевизија Србије и аутори композиције имају право да у случају било каквих проблема око извођења композиције или наступа извођача одаберу другог извођача такмичарске композиције.

На фестивалу "Песма за Евровизију 22" карту за Торино, у којем се одржава овогодишња "Песма Евровизије", покушаће да добије 36 такмичара. Два полуфинала биће одржана 3. и 4. марта, а финале је заказано за 5. март.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара