Читај ми!

Чола размрдао Дубаи

Владар регионалне музичке сцене Здравко Чолић одржао је спектакуларан концерт назван „Љубав у Дубаију“, на плажи испред „Хилтон Дубаи Џумеира ризорта“. Ову јединствену музичку причу није пропустио ни најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Здравко Чолић је наступио на плажи испред „Хилтон Дубаи Џумеира ризорта“ (Hilton Dubai Jumeirah Resort), а својим безвременским песмама разгалио је срца и распевао готово две хиљаде људи.

Концерт „Љубав у Дубаију“ привукао је Чолине обожаваоце са свих страна света. У јединственом и емоцијама испуњеном тросатном спектаклу уживали су фанови из Абу Дабија и Катара, али и Шведске, Турске и Америке као и бројни становници Дубаија, који су некада живели на просторима бивше Југославије.

Био је ово први пут да је неки музичар из нашег региона одржао велики концерт у Уједињеним Арапским Емиратима, а одушевљење одржаним наступом није крио ни сам Чола.

„Био је ово посебан концерт! Драго ми је да сам имао прилику да наступим овде пред толико дивних људи и пријатеља који су стигли са свих страна света. Прошле године сам први пут посетио Дубаи са породицом, а радо сам се одазвао на позив организатора и поново посетио овај занимљиви град у којем се све одвија незамисливо брзо“, изјавио је популарни певач након концерта у Дубаију.

„Искористићу преостало време овде и обићи све лепоте града, а упутићемо се и на сафари. Након повратка радимо и даље пуном паром. Чекају нас бројни концерти до краја године, а пре свега велики концерт у загребачкој Арени“, нагласио је Чолић.

Љубавну причу у Дубаију није пропустио ни најбољи тенисер света и још једна велика легенда Новак Ђоковић који је на концерт стигао у пратњи брата и пријатеља.

Здравко је за време боравка у Дубаију посетио и Дечји културни центар на позив хуманитарне организације „Мали свет“ и организатора концерта "Time Zone Events".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије