Читај ми!

Експлозивни део „Егзита“ најјачи до сада!

Уз "Napalm Death", "Fear Factory", "Terror" и "Nuclear Assault" посетиоцe „Егзита“ овог лета очекују невероватни наступи на "Explosive" бини.

Најжешћа бина на Балкану, Explosive Stage на „Егзиту“, ове године имаће једно од својих најјачих издања! Водећи амерички металци индустријал правца "Fear Factory" наступиће први пут у Србији 12. јула.

Премијерно на „Егзиту“, али и у целој земљи, култни њујоршки бенд "Nuclear Assault", којима је ово уједно и опроштајна турнеја, на Петроварадинској тврђави дан раније.

Синоним за опасан звук, "Napalm Death" долазе 9. јула да обележе десетогодишњицу од свог претходног наступа на „Егзиту“ када су предводили програм тадашње Metal Hammer бине, а премијерни наступ на Тврђави имаће и калифорнијска хардкор атракција "Terror", 10. јула.

Уз већ потврђене асове „Моторхед“ и нове рок звезде "Eagles of Death Metal" за главну бину „Егзита“, листа бендова овогодишње Explosive бине чини прави пaнк/метал/хардкор фестивал у фестивалу, чији би програм самостално конкурисао највећим светским смотрама жестоког гитарског звука!

Осим хедлајнера, експлозивној публици у рововима Тврђаве, представиће се и канадски панк-рокери "Creepshow", средњoамерички хардкор квартет "Expire", енглески треш метал ветерани "Virus", чешки блек металци "Root" и титани сцене бивше Југославије, словеначки "Sarcasm".

Најјаче издање Explosive бине у историји потврдиће својим наступима и норвешки power металци "Guardians of Time", шведски „трешери“ "Sanctrum, мексичка "Armada", италијански дум-метал бенд "Caronte" и мистериозна електро-кор група "The Way of Purity" која долази из Финске, а већ годинама крије идентитет својих чланова.

Листа извођача се ту не завршава јер част домаћих и регионалних бендова бране, између осталих: новосадски "Armageddon" и "Ground Zero", загребачкa "Phantasmagoria", српски бендови "Infest" и "The Bridge".    

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије