Читај ми!

Масимo вечерас у Центру „Сава“

Уз „Странца у ноћи“, „Сјај у тами“, „Из једног погледа“ и бројне друге Масимове песме емоција ће вечерас бити у изобиљу у Великој дворани београдског Центра „Сава“.

Некадашњи фронтмен састава „Дријан Греј“ прославио се средином осамдесетих захваљујући хиту Сјај у тами, а потом је развио успешну соло каријеру.

Маисмове песме обележиле су осамдесете и деведесете, а генерације некадашње Југославије заволеле су Странца у ноћи, Само један дан, Зар више нема нас, Из једног погледа...

Повод да се после две године паузе врати у своју омиљену београдску дворану је нови албум, преноси Танјуг.

„Пресрећан сам што се враћам у Београд, јер је то град који веома волим и чија ми публика што се тиче емоција сваки пут страховито пуно пружа. А емоција је кључна реч за све моје концерте у Центру 'Сава'. Једноставно, то је дворана у којој се изузетно добро осећам“, каже познати певач.

Албум је најавио крајем новембра сингл Испод неког другог неба, аутора Предрага Пегија Мартињака који је већ потписао Масимове хитове Из једног погледа, са претходног албума Додирни ме случајно (2012), и Сузе су нам стале на пут.

За Масимов наступ у српској престоници заслужна је промотерска кућа "Long Play".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије