Читај ми!

Aнтонова и Владина радионица за снимање

Небојша Антонијевић Антон и Влада Неговановић откриће у суботу, у „Миксер хаусу“, мале и велике тајне о техникама снимања, свирању у професионалним музичким студијима, аранжирању песама, одабиру опреме и инструмената...

Последња бесплатна музичка радионица у склопу пројекта "Converse Rubber Tracks", а трећа која се одржава у нашој престоници, биће одржана у суботу, 28. фебруара, у 15 сати у „Миксер хаусу“.

Учесници музичке радионице под називом „Процес снимања“ су гитариста култног састава „Партибрејкерс“ Небојша Антонијевић Антон и познати музички продуцент и дугогодишњи гитариста бендова „Бајага и Инструктори“, „Тунел“, „Др Спира и Људска Бића“, Влада Неговановић.

На лицу места, 28. фебруара у „Миксер хаусу“, посетиоци ће бити у прилици да поставе питања и сазнају мале и велике тајне од аутора и продуцента многих познатих песама.

Иконе рокенрола поделиће са посетиоцима све детаље о техникама снимања, свирању у професионалним студијима, како изгледа сам процес снимања, аранжирање песама, одабир опреме и инструмената.

Сваки бенд има неки свој специфичан принцип рада, а на који начин су Небојша Антонијевић Антон и Влада Неговановић долазили до својих песама показаће у „Миксер хаусу“ на "Converse Rubber Tracks" позорници.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије