Читај ми!

Вече мјузикла на Теразијама, ревија песама популарног београдског позоришта

У Позоришту на Теразијама - премијерно је изведена представа „Вече мјузикла на Теразијама“, састављена од најатрактивнијих нумера неких од представа које су обележиле репертоар јединог музичког позоришта на Балкану.

Због чега се представе Позоришта на Теразијама годинама играју на карту више и због чега се улазнице траже и у Словенији, Хрватској, Бугарској и у другим земљама у региону, показало је Вече мјузикла на Теразијама.

Ревија песама најпопуларнијих мјузикала у извођењу звезда овог театра, балет, хор и оркестар, маме аплаузе и овације. Кроз вече, публику воде домаћини уз подсећање на представе које су обележиле историју Позоришта на Теразијама.

„Сви који су допринели су овде и то је јако важно. Они који нису, они су поменути и ово је стварно један леп и свечан догађај за нас“, каже глумица Ивана Поповић.

„Квалитет је што имамо ту лепезу, колаж свега, плеса, певања, песама, мјузикала било домаћих или страних. Све може да се види на овој сцени, као најлепши букет цвећа, тако вас дочека ова сцена“, наводи глумац Арсеније Тубић.

После скоро четири деценије од премијере култне представе Прича о коњу, у истом костиму поново на сцени и садашњи директор Раде Марјановић.

Вече мјузикла на Теразијама је његова идеја иза које је стао цео ансамбл како би показао сав потенцијал позоришта.

„Ово и радимо зато што нам је мало да радимо само једну лиценцну представу у сезони. Дајемо пример и да смо ми ансамбл који мора да има бар две представе у току године“, истиче глумац и в.д. директора Позоришта на Теразијама, Раде Марјановић.

Вече мјузикла на Теразијама својеврсна је најава следеће сезоне, чији ће почетак обележити лиценцни мјузикл, Алмодоварове Жене на ивици нервног слома.

субота, 03. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено